Leylekin sepeti

İzleyiciler

7 Mayıs 2010 Cuma
 

Demistimya hello kittye merak sardim diye. Yalniz bunu biyiksiz yaptim cunku orijinal hello kitty patterni olmadigi icin benzetmeye calisarak ortaya cirkin bisi ciksin istemedim. (cirkin degil demek istiyorum bununla  evet :p )
Nil bu aralar cok mizmiz o yuzden cok vaktim olmuyor uzun soluklu. Bende kucuk oyuncaklara yoneldim. Simdiye kadarki yaptiklarim orta yada buyuk sayilirdi. Sheena ya gore bu bir avukat ama bence cadi :) Supurgesinide yapabilirdim ama o zaman kucuk cocuklar icin uygun olmayacakti cikabilecek parcalar yuzunden.. "Sevimli" kelimesi en cok kullanilan tanimlardan biri bu orgu oyuncaklarda ama cidden cok sevimliler be.. 

Suana kadar orduklerimi Turkiyeye paketledim. Gonderirken icim hic elvermedi onlardan ayrilmaya ama alisicaz artik :) 

Birazda bu kediden bahsedelim. Bu kedi orta caglarda cadi avlarindan kurtulmayi basarmis, 653 yasinda iyi huylu elisabeth adinda bir kedi. Buyulerinin arasinda yuzlerde bir tebessum yaratmak, cocuklarin yalnizligini gidermek, hayalguclerini genisletmek.. 

Simdi listemde japon semalarini cozmek. Nette o kadar az bilgi varki bu konuda, cok sasirdim dogrusu. Amigurumi sanati cok yaygin olmasina ragmen bu japonlarin semalari nasil okunurla alakali bilgi bulmak cok zor. Ingilizce sadece iki kaynaga rastladim. Turkce bir kaynaga rastlayinca cok daha fazla sasirdim haliyle:) link vermenin bir sakincasi yoktur sanirim. Hayalarkadaslarim blogunda Dilek hanim cok guzel anlatmis bu sema okumayi. Dilerseniz buradan ulasabilirsiniz anlatima.
Ilerde buyuyup usta gurumici oldugumda, japoncayi soktugumde burda kendi dilimce bende anlatmaya caliscam soz veriyorum :)


1 yorum:

kaktüs dedi ki...

Hani bu kediciğin süpürgesi. Cadılar süpürgesiz olmaz :)

Yorum Gönder