Leylekin sepeti

İzleyiciler

10 Nisan 2010 Cumartesi
Gunlerden bir gun Kaktus, Sheena ve Leylek (minikmucize) kollari sivadilar ve onlardan birine hediye gelen tavsanin hikayesinin pesine dustuler. Bu tavsan oyle diger tavsanlar gibi degildi.

Insan yavrularini leylekler getiriyor onu biliyoruz peki ya bu tavsani kim getirmisti ve nasil olusmustu.. Iste bu sorularin cevaplarini bulmak uzere az gittiler uz gittiler dere tepe duz gittiler. Bu tavsanin up uzak bir ulkede yasayan "Amigurumi" irkindan oldugunu ogrendiler.

Bu Amigurumi irkinin koku aslen Japonyaya dayaniyormus. Kelime anlami ile Japoncada "Ami" sisle veya tigla orulmus demekmis. "Nuigurumi" ise ici elyafla doldurulmus oyuncak demekmis.

Tavsanin hikayesini ogrenme meraki ile yola ciktik.
Taze amigurumiciler olarak tavsanin pesinde kostururken basimizdan gecen maceralarimizi ve zaferlerimizi paylasmak dilegiyle;

3 yorum:

alisnur dedi ki...

Merhaba,
anneler kulubnden nurcan ben. bu konuda az kaynak olduğunu söylemişsin, haklısın. www.ravelry.com a üye olup tum ulkelerden insanların yaptıklarını görmeni isterim. ben örgülerimle ordayım. ama oğlum için oyuncaklar da seçtim. bakalım ne zaman sıra gelecek. blogun hayırlı olsun..

Mimmi dedi ki...

Teşekkürlerr :)))
ravelry e üyeyiz 3ümüz de... Harika paylaşımlar var..

minik mucize dedi ki...

Anneler klubumu. Sheena senin haberin var sanirim bu klupten. Peki benim neden yok :(
nerde bu klup bende uye olmak istiyorum : (((

Yorum Gönder